Aşağı Üçdam İlkokulu

Telefon : Okul Müdürü (553) 584 5493 AYRINTILI BİLGİ ORTAOKULUMUZUN WEB SİTESİNDE
WEB https://haskoyasagiucdamio.meb.k12.tr
Adres : Aşağı Üçdam Köyü HASKÖY/MUŞ
VİZYON : Hedefimiz, çevremizde övgü ile bahsedilen, çağın önünde giden bir okul olmak. Sürekli iyileştirme ve yerleştirme ekseninde yeniliklerin öncüsü nesiller yetiştirmek; Milli Eğitimin genel amaçları doğrultusunda adaletin, barışın, hoşgörünün, karşılıklı saygı ve sevginin hakim olduğu sorumlulukların ve özgürlüklerin dengesinin kurulduğu bir ortamda toplam kaliteyi bütün oluşumlarıyla gerçekleştirmektir.
MİSYON : Atatürk ilke ve devrimleri doğrultusunda Türkçeyi doğru ve güzel konuşup yazabilen iyi bir yurttaş olabilmek için gerekli temel beceri ve davranışları kazanmış ilgi ve yetenekleri yönünde hayata üst öğretime hazır, mutlu, çağdaş, kendini ifade edebilen, sosyal yapıcı, sağlıklı ve özgür bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR : 0

Servis : Öğretmenler tarafından tutulan servis ile sağlanmaktadır.
Ulaşım : Servis ve şahsi araç.
Yerleşim Yeri : Aşağıüçdam Köyü / Hasköy
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Muş merkeze 33 km, Hasköy´e 12 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :